Una ubicació ideal al Llenguadoc-Rosselló

Descobriu els Pirineus Orientals

Segell «Pavillon Bleu» de les platges, l’aigua i del port des de la seva creació, aigües per al bany netes i sorra amb servei de neteja diari mitjançant procediment ecològic «meractive». Argelers manté una gestió de qualitat diaria per facilitar i fer que la vostra estada sigui més agradable.

Lloc excepcional entre el mar i la muntanya, disposareu de 7 km de platges de sorra y de 3 km de costes rocoses plenes de cales. Durant la temporada alta, i fins i tot fora de temporada, s’organitzen tota mena d’animacions variades a Argelers de la Marenda.

Coneguda per les seves vinyes i pels productes de la terra, podreu tastar-los i apreciar-ne el sabor quan passegeu per aquesta terra plena d’alzines sureres i oliveres.

La seva diversitat, el relleu dels seus paisatges acolorits i encantadors, que van de les platges de la Mediterrània, passant per l’Albera, reducte oriental dels Pirineus i llar del Canigó i dels contraforts càtars. Són molts els paratges amb molta història i on destaca l’art romànic i les seves capelles, claustres i monestirs. Us impressionarà.

DESCOBRIU LES EMPRESES COL·LABORADORES DEL CÀMPING

A molt poca distància, hi trobareu Cotlliure, famosa per les seves anxoves, bressol del fauvisme i els seus colors vius, i racó presidit pel seu castell reial i la seva església. Descobriu els vells pobles de la Catalunya Nord, les fortificacions i les muralles dels forts i de viles com Vilafranca del Conflent, «la ciutat fortificada», on podreu agafar el petit tren groc i gaudir d’escapades fins al forn solar de la Cerdanya.

25 km de la frontera, a 50 km de Figueres i de l’imprescindible Museu Dalí. Sereu a només 2 hores de Barcelona i els seus llocs d’interès.

Sigueu els primers en reservar les vostres vacances! Reserves obertes a partir de l’1 de desembre! 

Descobriu el paratge natural protegit del Racó!

Gaudiu d’aquesta autèntica platja per banyar-vos i relaxar-vos durant les vostres vacances. Aparcament, vigilància, lavabos, dutxes, centre nàutic: tot està previst per garantir-vos una bonica jornada amb la família a la platja del Racó!

À la découverte du Pic du Canigou
Aquarium de Barcelone
Le Musée Dali à Figueres
Collioure : un lieu magnifique à deux pas de notre camping
Argelès-sur-Mer
Le parc aquatique Aqualand à Saint-Cyprien
Sortie en chariot à Palau-del-Vidre
Seleccioneu un punt de sortida i una destinació.