Us donem la benvinguda al càmping Coste Rouge d’Argelers de la Marenda.

Descobriu els Pirineus Orientals!

Us donem la benvinguda a Argelers de la Marenda, situada a la regió del Llenguadoc-Rosselló i al bell cor dels Pirineus Orientals (66).

Escolliu el vostre lloguer de vacances barates a Argelers de la Marenda al càmping *** estrelles LA COSTE ROUGE.

Tot l’equip del càmping 3 estrelles La Coste Rouge d’Argelers de la Marenda té el plaer de donar-vos la benvinguda en un entorn familiar i agradable per passar una estada de càmping d’allò més agradable.

El nostre càmping familiar obre d’abril a setembre i disposa de 145 parcel·les repartides en 40 parcel·les per tendes, caravanes i autocaravanes, a més de 29 cases mòbils. Comptem amb 6 estudis de vacances oberts tot l’any.

Prop del mar (a 1 km) i als peus del massís de l’Albera, en un litoral de cales i platges de sorra, la ubicació és ideal per gaudir plenament d’activitats diverses i variades.

Trobareu a la nostra gama de lloguer de cases mòbils a Argelers allò que millor satisfarà les vostres necessitats per a les vostres properes vacances en càmping a Argelers de la Marenda.

Per més comoditat i molt adient per a les famílies i les parelles amb nens, el càmping La Coste Rouge també proposa una gama de lloguer d’estudis confort completament equipats i amb capacitat per a 4 persones.

Els amants dels càmpings també poden optar per llogar una parcel·la de càmping amb més o menys ombra i sol.

Sigueu els primers en reservar les vostres vacances! Obrim les reserves l’1 de desembre!

L’allotjament organitza tota mena d’activitats i d’animacions durant la temporada alta. A més, també compta amb nits de ball, pistes de petanca, futbolí, sala de jocs, billar i molt més…

De juny a setembre, podreu gaudir de la zona aquàtica del càmping. Ja sigui sol, en parella o amb la família, podreu gaudir dels plaers aquàtics al tobogan d’aigua.

PREUS PETITS I DESCONNEXIÓ TOTAL!

Si cerqueu vacances de càmping assequibles i completes, opteu pel nostre establiment i la seva gran quantitat de serveis.

  • Club infantil gratuït obert del 14 de juliol al 15 d’agost per als infants de 6 a 12 anys (de dilluns a divendres)
  • Restaurant i cafeteria
  • Queviures d’autoservei amb forn de pa
  • Sala esportiva oberta tota la setmana
  • Connexió Wi-Fi GRATUÏTA a la recepció del càmping
  • Tarifes preferents a les activitats

Si voleu més informació dels serveis del càmping, us podrem atendre per telèfon tots els dies de 8.30 a 19.30. Al juliol i a l’agost

Si voleu més informació dels serveis del càmping, us podrem atendre per telèfon tots els dies de 9.00 a 12.00 i de 14.00 a 18.00: Fora de temporada